Вершки шантипак ви можете замінити на тваринні вершки.21 Jun 2021

Шантіпак (Chantypak) – рослинні вершки для збивання жирністю 26%. Основна перевага рослинних вершків в порівнянні з вершками тваринного походження – стабільність у збитому вигляді. Збиті вершки Шантіпак добре тримають форму і менш чутливі до перепадів температур та механічних впливів.

вершків «Шантіпак»; 0,5 кг.Спосіб приготування:

  1. Попередньо замочуємо желатин.
  2. Збиваємо 600 гр. вершків. …
  3. Вливаємо в гарячий шоколад желатин та вершкове масло. …
  4. За бажанням та смаком додаємо лікер або коньяк.
  5. Збиваємо отриману масу міксером на середній швидкості.
  6. Переливаємо у форму, охолоджуємо 12 годин у холодильнику.

28 Jan 2019

Опис: Вершки для збивання Шантіпак (крем рослинно-жировий) мають ніжний смак пломбіру, ​​це універсальні рослинні вершки, які мають широку сферу застосування: використання як начинка, для обробки та прикраси будь-яких кондитерських виробів, для приготування мусів та десертів.