Жульєн готувати не складно і завжди можна скоригувати рецепт під свої уподобання та можливості. Наприклад, через брак вершків їх можна замінити на соус з борошна та молока, або просто додати майонез і ваше блюдо залишиться соковитим.

Класичний Жульєн – це гаряча закуска з грибів, курки, вершкового соусу та сиру. Але страва має безліч варіацій. Вершки замінюють сметаною або майонезом, замість птахи використовують різні види м'яса чи морепродуктів, а до грибів додають інші овочі.

Чим замінити вершки в супі Також можна, можливо використовувати сметану. Якщо вона густа, розбавте її водою або молоком за смаком. Але пам'ятайте, що сметана надасть страві характерної кислинки. Якщо вершків потрібно зовсім небагато, просто використовуйте жирне молоко.

В даний час існує безліч варіантів приготування. жульєна: у нього кладуть курку чи інше м'ясо, морепродукти та овочі. Замість класичного соусу Бешамель використовують молоко, вершки та сметану.