Чурчхела — це нанизаний на нитку очищений волоський горіх або фундук, покритий застиглим. фруктовим соком. Спочатку виноградним або гранатовим. Jan 14, 2021
Як правило, чурчхела – Висококалорійний продукт, тому її настійно не рекомендується вживати при ожирінні. Через велику кількість цукру її не можна їсти при цукровому діабеті. Також вона протипоказана при цирозі печінки, проблемах із сечовипусканням, тяжких формах туберкульозу, вагітності (починаючи від 4-5 місяців).
то мити її не потрібно – Продукт повністю готовий до вживання. Якщо вибираєте чурчхелуНаприклад, на ринку, де на неї могли чхнути, сісти мухи, потрапити пил, краще промити під проточною водою, добре просушити паперовим рушником і підвісити в місці, що провітрюється.
Правильна чурчхела може зберігатися довго і не псуватися. Згодом вона просто твердіє і біліє — цукор виходить назовні. Не дарма грузинські воїни брали чурчхелу із собою в походи: смачно, компактно, поживно та зручно у зберіганні.