Чим змащувати пиріжки перед випічкою
- Яєчний жовток Допускається два варіанти застосування: …
- Яєчний білок Таким чином виходить солодка біла глазур, яка в основному зустрічається на великодніх паску або безе. …
- Сметана …
- Вершкове масло …
- Рослинна олія …
- Вершкове масло …
- Солодка вода …
- Медовий сироп
Чим змащувати готову випічку Найпростіший і найдоступніший варіант – тепла вода. Збризкайте їй готовий пиріг і він вийде м'якшим. Цукор, лимонний сік, спеції – натуральні ароматизатори, які додають нові відтінки в аромат та смак продукту.
Для змащування випічки до випікання можна використовувати яйце, молоко, сметану, майонез, міцний чай з цукром, вершковим або олією. Залежно від обраного продукту, ви можете як досягти блиску і хрусткої скоринки, так і навпаки зробити випічку м'якше і ніжніше.