Чим змащувати пиріжки перед випічкою

  • Яєчний жовток Допускається два варіанти застосування: …
  • Яєчний білок Таким чином виходить солодка біла глазур, яка в основному зустрічається на великодніх паску або безе. …
  • Сметана …
  • Вершкове масло …
  • Рослинна олія …
  • Вершкове масло …
  • Солодка вода …
  • Медовий сироп

Чим змащувати готову випічку Найпростіший і найдоступніший варіант – тепла вода. Збризкайте їй готовий пиріг і він вийде м'якшим. Цукор, лимонний сік, спеції – натуральні ароматизатори, які додають нові відтінки в аромат та смак продукту.

Для змащування випічки до випікання можна використовувати яйце, молоко, сметану, майонез, міцний чай з цукром, вершковим або олією. Залежно від обраного продукту, ви можете як досягти блиску і хрусткої скоринки, так і навпаки зробити випічку м'якше і ніжніше.