Шкідливість курячого серця Курячі серця містять холестерин, що сприяє утворенню бляшок на стінках судинТому рекомендовано вживати страви з курячого серця не частіше трьох разів на тиждень.

Імовірні коліки, здуття та спазми. При індивідуальній нестерпності. Курячі серця – Досить складний м'ясний продукт (втім, як і орган), тому існує ймовірність їх непереносимості. Субпродукт рекомендується вводити в раціон поступово та невеликими дозами, відстежуючи стан організму.

Це дієтичний продукт. Калорійність курячих сердець на 100 гр – 153 ккал, що становить 11% від норми споживання на добу. Цей продукт дозволений людям на лікувальних дієтах, а також тим, хто страждає від надмірної ваги. Головне — не смажити серця, а гасити, варити чи робити з них заливне.

Корисність цього продукту полягає у значному вмісті вітамінів А, РР та групи В. В. курячих серцях також багато макро-і мікроелементів, наприклад, фосфору, калію, магнію, заліза, цинку, міді.