Віскі має міцність від 35 до 65% про. Коньяк жорсткіше регламентований за цим показником – його міцність 40% про. Бренді відрізняється від коньяку та віскі вищою верхньою межею вмісту спирту, його міцність коливається від 35 до 90 % про.Mar 18, 2019

Бренді – міцний напій, виготовлений шляхом безперервної, подвійної чи потрійної перегонки з виноградного соку, виноградних вичавків чи фруктової браги. Коньяк – виноградний бренді, Вироблений шляхом подвійної дистиляції за суворими правилами, що регулюються на законодавчому рівні.

(Фортеця російської горілки зазвичай 40% про.) Коньяк – 40-42% про. Самогон – немає стандартів фортеці, зазвичай 40-60 % про. Бренді – 40-60% про.

Коньяк виробляють лише з дистилятів, виготовлених із винограду. Виробники віскі використовують зерно таких культур, як ячмінь, жито, пшениця, кукурудза. Спирт для коньяку – подвійний перегонки, злакові дистиляти переганяють двічі чи тричі.