Відрізняються ці варіанти тим, що в першому для приготування крему беруться жирні вершки для збивання, крем-Сир і цукрова пудра, а в другому – розм'якшене вершкове олія, крем-Сир та цукрова пудра.

Для приготовлення крему нам потрібні саме сирні вершкові сири. Плавлені тут не підійдуть. Найпопулярнішими серед них є Філадельфія, Маскарпоне, Альметте та у нашому регіоні польська вершковий сир Лачати. З усіх цих сирів виходить чудовий крем – Чиз.

Використовуйте кукурудзяний крохмаль, якщо сирний, вершковий крем або кремчиз вийшли рідкими. Приблизно на 500-550 гр крему знадобиться одна столова ложка крохмалю. Розведіть крохмаль у воді та додайте до крему. При цьому крем постійно збиваємо на низькій швидкості міксера.