Принципова різниця між вершковим та сирним сирами полягає в тому, що виробляються вони з різної сировини і, відповідно, мають різну консистенцію. Сирний сир більш рихлий та щільний, часто його наповнюють смаковими добавками.Oct 17, 2021

Для приготовлення крему нам потрібні саме сирні вершкові сири. Плавлені тут не підійдуть. Найпопулярнішими серед них є Філадельфія, Маскарпоне, Альметте та у нашому регіоні польська вершковий сир Лачати. З усіх цих сирів виходить чудовий крем – Чиз.

Як альтернативу в кремі допустимо використовувати рикотту чи крем-чіз, а ось сир або сирна маса категорично не підійдуть через неоднорідну консистенцію.

Сир

  • Що це: м'який сир без витримки, що виготовляється шляхом створаження свіжого молока, та не призначений для тривалого зберігання. …
  • Інші назви: м'який сир, домашній сир, вершковий сир, крим чиз
  • Різновиди: рікотта, маскарпоне, філадельфія, фромаж блан