Занадто солона та пряна їжа Сухарики та чіпси, картопля фрі, гострі крильця, бургери, піца, мариновані гриби та овочі, смажені реберця – все це зовсім невідповідні закуски на вечірці та на святковому гулянні. Стереотипи зламані, особливо велике розчарування для пивоманів.
Найбільш популярні закуски під горілку
- Огірочки (солоні, мариновані, консервовані) Більшість опитаних як закуски використовують огірочки – солоні, консервовані чи мариновані. …
- Оселедець з цибулею та зеленню.
- Сало …
- Мариновані та консервовані овочі, асорті.
- Картопля …
- Холодець …
- Гриби …
- Салати
Сильне пошкодження шлунка – потрапляючи в порожній шлунок, спирт пошкоджує слизову оболонку. Це одна з основних причин, чому потрібно закушувати алкоголь обов'язково. Як показали дані досліджень, міцність напою чи сорт пива не впливають на швидкість впливу на слизову оболонку шлунка.