Чим закушувати віскі

  1. М'ясо, птах, яловича мова підійдуть для віскі з агресивним смаком, а також із запахом диму та фруктів.
  2. Копченою червоною рибою правильно буде закушувати м'якіші напої.
  3. Алкоголь з ароматом трав краще вживати з морепродуктами – устрицями, креветками, рибою.

П'ють віскіЧівас Ригал" у чистому вигляді або розбавляючи напій невеликою кількістю холодної води. Можна використовувати спеціальні склянки з товстим дном, наливаючи в них не більше чверті об'єму та додаючи, за бажанням, шматочки льоду.

На звороті передньої етикетки крізь скло видно унікальний серійний номер, а також номер і дата розливу. Якщо у віскі Chivas Regal на зворотному боці етикетки таких написів немає, це підробка. На малій етикетці унікальний номер та дата розливу можуть бути також і з лицьового боку.