Ось відповідні еквіваленти, що мають схожий смак і/або текстуру.

  • Соус шрирача
  • Порошок чи пластівці чилі
  • Гострий кетчуп
  • Гострий томатний соус
  • Звичайний гострий соус
  • Домашня паста з чилі та часнику
  • Соус Харісса
  • Соус із чорної квасолі

Вживання гострих соусів сприяє активному обміну речовин. З організму виводяться токсини, шлаки та зайва рідина. Такі інгредієнти, як цибуля та часник, відомі своїми корисними властивостями, їх часто використовують при лікуванні простудних захворювань.

ШРИРАЧА Цей гострий пастоподібний соус з перцю чилі, цукру (білого та коричневого), часнику, білого оцту та солі має пряно-солодкий смак і використовується у безлічі тайських, в'єтнамських та інших страв. Замінити його можна, можливо будь-яким соусом на основі гострого перцю. Наприклад, табаско чи чилі.