Ось відповідні еквіваленти, що мають схожий смак і/або текстуру.
- Соус шрирача
- Порошок чи пластівці чилі
- Гострий кетчуп
- Гострий томатний соус
- Звичайний гострий соус
- Домашня паста з чилі та часнику
- Соус Харісса
- Соус із чорної квасолі
Вживання гострих соусів сприяє активному обміну речовин. З організму виводяться токсини, шлаки та зайва рідина. Такі інгредієнти, як цибуля та часник, відомі своїми корисними властивостями, їх часто використовують при лікуванні простудних захворювань.
ШРИРАЧА Цей гострий пастоподібний соус з перцю чилі, цукру (білого та коричневого), часнику, білого оцту та солі має пряно-солодкий смак і використовується у безлічі тайських, в'єтнамських та інших страв. Замінити його можна, можливо будь-яким соусом на основі гострого перцю. Наприклад, табаско чи чилі.