Вакуумний пакувальник можна замінити харчовою плівкою або пакетом із зип-локом. Якщо ваш вибір упав на плівку, тоді щільно обмотайте м'ясо або рибу з усіх боків, у кілька шарів, щоб вода і повітря не могли проникнути всередину.

Армовані харчові пакети– спеціально розроблені для приготування методом Сувід. Внутрішня поверхня пакету покрита спеціальним гофрованим покриттям. Армовані харчові пакети– спеціально розроблені для приготування методом Сувід. Внутрішня поверхня пакету покрита спеціальним гофрованим покриттям.

Створити умови для приготування їжі без купівлі обладнання Sous-vide до будинку можна, можливо з використанням: поліетиленових пакетів, харчової плівки. Не йдеться про вакуумізацію, але головне завдання – виключити контакт з водою, інакше процес буде ідентичним варінню.

Найкращі кухарі світу готують стейки сувід за температури 62С. При цій температурі Ви отримаєте рожеве ніжне соковите м'ясо, як у найкращому європейському ресторані. Кулінарний рецепт рекомендує витримувати страву 1,5 години за постійної температури, але якщо Ви протримаєте довше – нічого страшного.