Але найчастіше вершковий лікер п'ють не в чистому вигляді, а додають до гарячого шоколаду, латте, класичної чорної кави, молочних напоїв або готують на його основі безліч смачних та оригінальних алкогольних коктейлів. Найвідоміший і найпоширеніший з них – шаруватий Б-52.Oct 11, 2021

Рекомендації щодо «розведення» є: Вода і лід універсальні в даному випадку, оскільки вони лише зменшують фортецю, а смак при цьому кардинально не змінюють; Елітні, дорогі лікери розбавляють лише водою без газу; Молочною продукцією можна розбавляти лікери на основі шоколаду, кави, какао або вершків.

Декілька правил:

  • Простий метод – до лікеру додається мінеральна вода чи лід. …
  • Лід, знижуючи температуру, трохи заглушає аромат.
  • Шоколадні та кавові лікери можна розбавити молоком чи вершками. …
  • До багатьох фруктових лікеров підходить апельсиновий сік – він не дуже солодкий і надає напою свіжості.

"Бейліз" вважається популярним вершковим лікером, улюблений спиртний напій серед представниць прекрасної статі.Як правильно закушувати "Бейліз"?

  1. Із фруктами. …
  2. З морозивом. …
  3. Із фруктовими салатами. …
  4. З десертами зі вершковим кремом. …
  5. Із солодкою сирною масою. …
  6. З печивом, зефіром, горіхами.

Mar 16, 2019