Потрібно кінчиком кондитерського мішка зробити до еклері три невеликі дірочки. А потім рівномірно та щільно наповнити еклер кремом, починаючи з крайніх дірочок. Тоді всередині не залишиться жодних порожнеч та повітря.

Для перестрахування від тріщин на еклерах та профітролях можна посипати їх какао-олією «мікріо», або збризкати соняшниковою олією і посипати цукровою пудрою. Дотримуючись цих простих правил Ви зможете уникнути тріщин і досягти ідеальних еклерів та профітролів.

Якщо ні кондитерського мішка (як у мене), можна використовувати звичайний пакет, надрізавши куточок. Випікати профітролі слід перші 10-15 хв за нормальної температури 200 градусів, та був ще 25-30 хв. при температурі 180-175 градусів до готовності.