Склад краба зводиться до ряду мінералів: міді, кальцію та фосфору, а також вітамінів А, D, Е та В12, які гарантують злагоджену роботу серцево-судинної системи, попереджаючи ряд захворювань та зміцнюючи стінки судин.Aug 4, 2020

Їстівними частинами у краба є кінцівки та область живота. Свіже крабове м'ясо не тільки смачне, але й корисне, оскільки містить багато різних активних та поживних речовин, зокрема вітамінів, мінеральних речовин, поліненасичених жирних кислот, амінокислот, а також такого важливого мікроелемента, як йод.

Воно містить значна кількість білка (16 г на 100 г їстівної частини), йоду, а також вітаміни (A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, PP), макроелементи (кальцій, магній, натрій, калій, фосфор) , Мікроелементи (залізо). Варять краба від 10 до 20 хвилин, залежно від розмірів.

Вживати в їжу багато крабів щодня не варто, так як у них можуть міститися шкідливі бактерії.