Курка Треба зауважити, що розігрівати в мікрохвильовій печі білкові продукти в принципі не варто. Це стосується і курячого м'яса, зокрема. Його білкова структура змінюється, що може призвести до розладу шлунка..Feb 13, 2020
У мікрохвильовій печі також не можна гріти і готувати:
- Курячі та інші яйця. У шкаралупі та без неї. …
- Необроблені продукти із жорсткою шкіркою. Наприклад, огірки, сосиски, неочищена картопля. …
- Виноградів. При НВЧ-нагріві виділяє плазму. …
- Гострий перець у будь-якому вигляді та страви з ним.
Jul 16, 2022
При розігріванні їжі в мікрохвильовій печі відбувається ослаблення клітинної мембрани шматочків їжі. Їжа легко заражається вірусами, грибками, іншими мікроорганізмами. Це може призвести до утворення гнилі, яка є шкідливою для організму.
Під дією мікрохвильового випромінювання яйце нагрівається так швидко, що тиск, що утворився під шкаралупою, шукає вихід енергії. Відбувається вибух. Те саме стосується і приготування яєчні- мікрохвильовій печі – жовток вибухне.