Чому солодка вата швидко тане на повітрі? Вата швидко тане за високої вологості повітря. Вата – це цукор, і щойно вологість повітря підвищується, цукор вбирає воду. Жодних засобів, присадок та добавок для того, щоб цього уникнути, не існує.

У пакетах вдається тримати її 1 добу, після чого вата сідає. Коли були сильні морози та дуже низька вологість, вата зберігалася і 2 доби, без втрати обсягом.

Для роботи потрібен звичайний цукровий пісок. Його можна купувати у будь-якому магазині. Щоб вата виходило біла, важливо, щоб цукор був білим, а не жовтуватим. Вода потрібнащоб змочувати пластикові палички – так до них краще прилипає вата та її легше накручувати.

20 грам На їх розігрів для початку роботи йде близько 1 хвилини, а на виготовлення однієї порції вати близько 15-30 секунд. Витрата цукру при цьому становить у середньому близько 20 грам на порцію.