Чому іноді після випічки капкейки відходять від паперової капсули? Це залежить від матеріалу, з якого ця капсула виготовлена. Те саме в різних капсулах може випектися по-різному. Використовую для капкейків ті ж рецепти, що й для бісквітів.

Розпушувач для випічки і харчова сода є двома часто використовуваними заквасками в рецептах кексів. Якщо ваш рецепт містить їх занадто багато, кекс може рости настільки швидко, що потім починає падати в духовці.

Момент перший: по консистенції тісто має бутияк рідка сметана. Момент другий: тісто, яке ми виливаємо у форму, не повинно заповнювати її більше ніж наполовину. Така кількість підніметься до потрібного рівня, а якщо перекладемо – буде папір у тесті. У вас у меню капкейки – Винятково десерт.