Кошеніль присмоктується хоботком до рослини, смокче сік і ніколи не рухається з місця. Потім комах цих збирають, а з самок та яєць виводять пігмент під назвою кармін, який і фарбує кокаколу коричневий колір. Звідси і Coca в назві напою.Aug 29, 2017

Секретний інгредієнт (аналог Merchandise 7X) – 2,5 унції Цукор – 30 фунтів (14 кг) Рідкий екстракт листя кокі – 4 американські рідкі унції (118,3 мл) Вода – 2,5 галона (9,464 л).

Кошеніль, або кошенільний червець, (фр. cochenille, від ісп. cochinilla) – збірна назва декількох видів комах з загону напівжорсткокрилих, з самок яких добувають речовину, що використовується для отримання червоного барвника – Карміну.

Комаху готують спеціальні поля. Цих комах у полі збирають мешканці сіл. З самок та яєць цих комах виводять ПІГМЕНТ під назвою кармін, який і фарбує кокаколу в коричневий колір. Сушений вигляд кошель виглядає як родзинки, але насправді це комаха!