Велика кількість борошна робить тісто важким та незручним для роботи. Густа маса занадто повільно розтікається по сковороді, через що млинець може в одному місці підгоріти, а в іншому не пропікатися. Занадто мало муки — теж погано. Рідке тісто не схопиться, і млинці порвутся.Mar 12, 2021

Секрет криється у правильному співвідношенні кількості борошна та яєць. Якщо тісто рветьсяДодайте ще одне яйце і ретельно перемішайте. Відразу кілька яєць вбивати не треба. млинці вийдуть жорсткими. Ще однією причиною розриву може бути велика кількість цукру.

Щоб запобігти прилипання млинців до сковорідці… просто прожаріть її з сіллю: перед випіканням млинців на сковороду насипати сіль, прогріти сковороду із сіллю, потім протерти за допомогою паперової серветки, і все!

Найчастіша причина, чому млинці прилипають до сковороди і рвуться під час смаження – це неправильна кількість олії. Його не має бути надто багато, від цього млинці можуть пригоряти, але й не має бути мало, інакше млинці рвуться і прилипатимуть до сковороди. Спочатку додайте 2-3 столові ложки олії в тісто.