Американська асоціація серця (AHA) рекомендує їсти рибу принаймні двічі на тиждень, особливо такий як лосось, озерна форель та сардини. Риба та багато морепродуктів – це важлива складова повноцінного раціону людського харчування. Її досить легко готувати та зручно включати у своє щоденне харчування.

У великій кількості токсини можуть вбити. – М'язова маса риби накопичує велику кількість сполук ртуті. Токсини проникають в організм людини (особливо дитини), руйнують імунний захист. є вона не бачить патологічні клітини, що розмножуються, і, відповідно, починається зростання пухлин.

Як зазначила лікарка, червону рибу не можна є людям, які страждають на високий тиск і хвороби нирок. Ці стани можуть бути пов'язані між собою, а на свята готується, як правило, багато страв. І чим більше, людина, схильна до перелічених захворювань, з'їсть червону, т.е.