Продукт цінується за тривалий термін зберігання та поживність. Галети їдять як самостійну страву, вмочуючи в каву чи чай, використовують для загущення бульйонів, приготування дієтичних десертів. Харчова цінність на 100 г Калорійність розрахована для сирих продуктів.
Це затяжне галетне печиво складається з невеликої кількості інгредієнтів. Сіль, трохи цукру, борошно, дріжджі та вода – ось основні складові цих ласощів. Такий склад дозволяє використовувати печиво "Марія" як у дитячому та дієтичному харчуванні, так і в раціоні молодих матерів, які годують груддю.
Затяжне – Це крекер, галети. Від звичайного воно відрізняється зменшеним вмістом цукру та олії: їх скорочують чи не вдвічі, що позначається на еластичності тіста. Його не просто і довго розкочувати, процес, як ви розумієте, затягується. А тому, печиво так і називається «затяжне»: робити його довго.