М'ясо не можна заморожувати Від цього можуть постраждати тільки смакові якості продуктів. При розморожуванні та повторному заморожуванні порушується цілісність клітин, і смак стає трохи водянистим.

при заморожуванні м'яса теж не руйнуються. На 7 добу зберігання охолодженого м'яса вміст жиророзчинних вітамінів у ньому виявляється таким же, як у замороженому м'яса після 12 місяців зберігання, ні більше, ні менше. при заморожуванні також змінюються. Більш жорстким чи грубим м'ясо після заморожування не стає.

Після розморожування на будь-якому періоді зберігання м'ясо протягом 2-х діб при температурі від 0 до 4 С зберігає стабільність мікробіологічних показників та у санітарно-гігієнічному відношенні є безпечним як для виробництва м'ясний продукції, так і для споживання.