Під час кип'ятіння гинуть в повному обсязі шкідливі бактерії. 2. У воді Як осад залишаються небезпечні для здоров'я елементи — пестициди, нітрати і важкі метали. Більш того, вони вступають у сполуки з хлором і утворюють отруйні метанові сполуки.

Після очищення глечиком фільтром воду все одно потрібно кип'ятити, щоб знищити віруси Картриджі фільтра потрібно міняти вчасно.

Мінуси фільтрованої води По-перше, – це витрати на картриджі для фільтра, які потрібно часто міняти. Якщо це не робити, вода, яка проходить через відпрацьований забруднений фільтрстає шкідливим для організму. Адже на фільтрі утворюється накип, іржа, осідають шкідливі мікроорганізми, бруд та грибок.

Чи потрібно кип'ятити воду після пропускання через фільтр? Якщо ви отримуєте воду з міського водопроводу, де вона піддається хлоруванню, то після очищення фільтрами БАР'ЄР таку воду можна вживати в їжу без кип'ятіння.