— Шматочкувати — дуже шкідливо. Виходить що травна система постійно працює, організм перетравлювати не встигає точно, а ми знову щось починаємо їсти, починаються процеси гниття. Ми поїли – шлунок закривається і починає перетравлювати їжу.Mar 31, 2018

Є щогодини і постійно перекушувати – не корисно. Нон-стоп виробляються ферменти, без перерви працює ШКТ і підвищується ризик надлишку ферментів, кислот, які накопичуватимуться в печінці і призводити до таких симптомів, як втома, сонливість, проблеми з нирками, печінкою.

По-перше, від швидких перекусів страждає шлунок, при постійному вживанні фаст-фуду та відмові від нормальних прийомів їжі може з'явитися виразка шлунка. По-друге, швидкі перекушування, особливо шкідливою їжею та швидкими вуглеводами уповільнює обмін речовин.

— Правильніше повернутися до регулярного 3-разового харчування без перекусів між їдою. Тільки воду п'ємо. Вчені вважають, що саме такий режим харчування є кориснішим для організму людини. А щоб почуватися добре і нормально дожити до обіду, має бути повноцінний сніданок.