Коли пакет з попкорном нагрівають у мікрохвильовій печі, ПФС розпадаються на перфтороктанову кислоту (ПФОК), отрутохімікат, який вважається канцерогеном. ПФОК, також відома як С8, проникає в кровотік, а вимивається з організму дуже повільно.

Накрийте посуд із зернами кришкою для НВЧ. Кришкою накрийте обов'язково – інакше попкорн розлетиться по всій печі. Готуйте при потужності 1000 – 2-3 хвилини, при потужності 800 – 3-4 хвилини, при потужності 600 – 5 хвилин. Як тільки бавовни припиняться, відразу ж вимикайте піч, щоб попкорн не пригорів.

У нашій компанії ви можете купити попкорн, призначений для приготування в мікрохвильовій печі, але при бажанні останню цілком можливо замінити духовкою. Її потрібно розігріти до +220 градусів і помістити на лист вакуумну упаковку з попкорном приблизно 4 хвилини.

Попкорн містить поліфеноли, що мають потужну антиоксидантну здатність. Продукт перешкоджає розвитку онкозахворювань та хвороб серця; Профілактика цукрового діабету. Кукурудзяне зерно багате на клітковину, яка сприяє зниженню цукру в крові та шкідливого холестерину.