Фарш для котлет без цибулі не обходиться, тому ці інгредієнти зберігаються разом в морозилці. Так робити не можна, вважають досвідчені господині Такий спосіб заморожування псує смак м'яса. Цибуля вступає з м'ясом в окислювальну реакцію, і маса швидко пропадає.

Краще зберігати фарш у холодильнику у тій упаковці, в якій він був куплений; Не відкривайте упаковку до початку приготування. Фарш можна також заморозити, у цьому випадку його можна, можливо зберігати до 3-4 місяців без шкоди для його якості.

Скільки зберігати фарш із цибулею Зберігати фарш, змішаний з цибулею, не рекомендується. Краще додавати цибуля після розморожування. Але якщо продукти вже змішані, то в холодильнику можна зберігати суміш від 3 до 8 годин, а у морозилці – не більше 48 годин.