різкий перепад температур. Не можна заздалегідь відкривати дверцята духовки, щоб профітролі або еклери не опали. Також намагайтеся не тупотіти поруч із духовкою, щоб уникнути дефектів. занадто рідке тісто також не дозволить вашим десертам грамотно пропікатися, стати високими та порожніми всередині.

Еклери виходять сирими всередині Можливо, тісто вийшло занадто густим і тістечка просто не пропеклися. Також щоб вони не були сирими всередині, необхідно одразу ставити їх у добре розігріту духовку (200 градусів) і випікати за такої температури 15 хвилин.

Заварне тісто для еклерів. Виходить дуже рідким, що з цим робити

  1. Рідке заварне тісто для еклерів виходить, якщо ви додали занадто багато рідини або яйця були надто великі. …
  2. Тісто можна спробувати врятувати невеликою кількістю густішого заварного тіста (вода, сіль, олія та борошно).

28-Dec-2021