Якщо почати смажити м'ясо пізніше, може виникнути неприємна ситуація: цибуля згорів, а м'ясо приготувалося не до кінця. З цієї причини спочатку на сковорідку потрібно відправляти м'ясний компонент. Овочі слід додавати пізніше.

Щоб цибуля набув приємного відтінку, його необхідно почати смажити задовго до моркви. У цьому випадку компонент вдасться карамелізувати, що позначиться на смак борщу або іншого супу виключно позитивно. Під час смаження цибулі його слід постійно перемішувати для рівномірного приготування.

Так і м'ясо вийде смачним, і цибуля розкриє свій аромат. Крім того, доданий на сковорідку до м'яса цибуля не підгорить, не розвариться в олії і не буде до смаку, як варений.