Поки холодне морозиво, воно тверде. Але Чим довше ти тримаєш морозиво в теплі, тим сильніше нагрівається молоко, з якого воно складається. Поступово морозива ніби стає менше, і воно перетворюється на рідину.Nov 28, 2017

Все залежить від вмісту жиру в морозивом. Чим вища жирність, тим повільніше морозиво буде танути, так як саме жир утримує вологу в загартованому стані. Тобто пломбір – вид морозива з найвищим вмістом жиру (від 12% до 20%) — танутиме повільніше, ніж вершкове та молочне морозиво.

Ви купили морозиво І принесли додому. Візьміть шматочок пломбіру, ​​покладіть на тарілку та подивіться, як він тане. Справжнє морозиво почне танути через 10-15 хвилин повільно та рівномірно. Якщо в морозивом побачили воду чи піну, то воно не справжнє.

«Якщо людина хоче знайти сьогодення та натуральне морозиво, варто вибирати з категорії „Пломбір“ або „Вершкове“, тому що це ті категорії, за якими законодавством закріплено питання лише молочної сировини. Тобто, в пломбір 4733 не можна додати ні пальмову, ні якусь іншу рослинну олію.