Насправді ж природний колір водоростей вакаме – бурий. Яскраво-зеленими водоростями стають після того, як у них додають звичайний харчовий барвник.. Робиться це відразу після того, як чуку зібрали та промили перед заморозкою. Тому до нас чука приїжджає вже в тому вигляді, в якому ми звикли її бачити.Aug 28, 2019
У жінок покращується кровообіг в органах малого тазу, а також підвищується швидкість загоєння ран на слизових оболонках. У чоловіків підвищується сила та витривалість, а також зменшується ризик появи захворювань простати.
Опис Морські водорості, що входять до складу салату чука, відрізняються від звичайної морської капусти приємним смаком та менш яскравим запахом йоду.
Чука в міру солодка, за рахунок горіхового соусу, але і в той же час з перчинкою, оскільки є у складі перець чилі. Смак дуже незвичайний та цікавий. Вона досить пружна і добре похрумтить на зубах.