Ймовірно, причина такої реакції у деяких людей полягає в більш ранньому вживанні іншого спиртного напою або в тому, що безалкогольне пиво не є таким, як заявляє виробник. А таке буває. — Загалом безалкогольне пиво не повинно містити алкоголю максимум до 0,5 відсотка.06 Aug 2021
Це більше, ніж у кефірі (0,1%), але вдесятеро менше, ніж у звичайному пиві. П'яніти від безалкогольного пива або перевищити його допустимий вміст у крові для водія неможливо – ви просто не зможете випити стільки рідини.
Як отримують безалкогольне пиво. При температурі близько восьми градусів відбувається зброджування сусла дріжджами до 0,5% етилового спирту.
Так, у приготуванні будь-якого пінного задіяний процес бродіння, пов'язаний із виділенням спирту. То є, в безалкогольному пиві є алкоголь. Але він присутній у малій кількості, оскільки в процесі виробництва переважна частина спирту видаляється.