Що це таке? Якщо просто, молоко із закваскою із специфічних бактерій. Живі організми допомагають нормалізувати кишкову мікрофлору, нейтралізувати шкідливі речовини та зміцнити імунітет. На відміну від звичайного йогурту, його не нагрівають у процесі виготовлення, і наприкінці не додають консерванти.

«Живим» називають йогурт, який не пастеризується після приготування, а одразу розливається у ємності чи упаковці. У такому йогурт бактерії продовжують розмножуватися та виробляти корисні речовини, а термін зберігання коротший. Користь. Йогурти засвоюються краще ніж молоко.

«Живими» є тільки ті йогурти, які не містять консервантів та не піддаються термічній обробці, при їх виготовленні використовуються живі закваски, а термін придатності товару становить від 7 до 30 днів.

Йогурт Біфілайф В йогурт містяться біфідобактерії Московського НДІ епідеміології та мікробіології ім. Габричевського: Bifidobacterium bifidum. Bifidobacterium longum.