Не колоти, а є: 5 смачних страв гіалуроновою кислотою
- Бульйон з кісток Основні джерела "їстівної" гіалуронової кислоти — це кістки, хрящі та інші сполучні тканини тварин та птахів. …
- Холодець …
- Субпродукти.
- Картопля …
- Брокколі, шпинат та інші зелені продукти
Aug 10, 2020
Звідки береться гіалуронова кислота Спочатку, коли цей компонент тільки виявили у 1934 році, його синтезували зі склоподібного тіла очі великої рогатої худоби. Пізніше в хід пішли півнячі гребінці. Тепер частіше використовуються більш гуманні способи — її добувають з пшениці за допомогою мікробної ферментації.
Гіалуронова кислота 150мг таблетки №30 ціна від 468 руб. купити в аптеках Квітень, інструкція із застосування