Свині вуха – Делікатесний продукт з незвичайним смаком і щільною хрусткою текстурою. Їх смажать і варять, солять і коптять, фарширують та запікають. Вуха їдять у Білорусії, Німеччині, Ізраїлі, Чехії, Кореї, Китаї та інших країнах. Субпродукти подають як холодну і гарячу закуску, додають у салати.
Користь
- У свинячих вушках 60% білка. …
- Свинячі вушка містять кальцій, магній, йод і фосфор. …
- Сприяють швидкому загоєнню.
- Омолоджують.
- Не псують фігуру.
- Не містить вуглеводів.
- Бореться із застудою та вірусами.
- Корисні для вагітних
Його можна спочатку відварити або згасити, а потім нарізати тонкими скибочками, подавати з соєвим соусом або приправити пастою чилі. При приготуванні зовнішня текстура стає желеподібною, схожою на тофу, а центральний хрящ хрумтить. Свиняче вухо можна, можливо є теплим чи холодним.