Свині вуха – Делікатесний продукт з незвичайним смаком і щільною хрусткою текстурою. Їх смажать і варять, солять і коптять, фарширують та запікають. Вуха їдять у Білорусії, Німеччині, Ізраїлі, Чехії, Кореї, Китаї та інших країнах. Субпродукти подають як холодну і гарячу закуску, додають у салати.

Користь

  • У свинячих вушках 60% білка. …
  • Свинячі вушка містять кальцій, магній, йод і фосфор. …
  • Сприяють швидкому загоєнню.
  • Омолоджують.
  • Не псують фігуру.
  • Не містить вуглеводів.
  • Бореться із застудою та вірусами.
  • Корисні для вагітних

Його можна спочатку відварити або згасити, а потім нарізати тонкими скибочками, подавати з соєвим соусом або приправити пастою чилі. При приготуванні зовнішня текстура стає желеподібною, схожою на тофу, а центральний хрящ хрумтить. Свиняче вухо можна, можливо є теплим чи холодним.