Круасани краще не зберігати, а вживати свіжими. А якщо хочеться зберегти на якийсь час, то краще дотримуватися температури зберігання, яка вказана на упаковці. Якщо вже розпакували, то зберігати у пакеті, щоб не завітрювався. Який смак у вас у улюбленцях?Oct 20, 2020

Хліб та випічка зазвичай зберігаються 4–5 діб, проте, коли йдеться про начинки, ситуація змінюється. У нашого круасану зі свіжою смородиною термін придатності 48 годин.

Енергетична цінність: 409 ккал/1712 кдж. Термін придатності: не більше 24 годин. Умови зберігання: при температурі від +2 до +6°С.

Рекомендований термін придатності круасанів: не упакованих – 16 годин; упакованих – 48 годин.