З додаванням яєчного порошку також можна приготувати різні кондитерські вироби, випічку, хлібобулочні вироби, омлети, підливи, бісквіти, соуси, та й кляр і домашній майонез! Для приготування омлету потрібно яєчний порошок розчинити в молоці, в пропорції 1 до 2 і дати трохи постояти.

Що можна, можливо приготувати з яєчного порошку? За рахунок кращого піноутворення та здатності добре утримувати цукор порошкоподібний продукт активно застосовується у виготовленні кремів, меренгів, безе, мусів, суфле, десертів, тортів та тістечок.

Яєчний порошок використовується в кондитерському та хлібопекарському виробництві, а також для приготування омлетів. Продукт є світло-жовтим. порошок з легкороздавлюваними грудочками, має властивий сушеному яйцю запах.

Шкода яєчного порошку У складі яєчного порошку багато «поганого» холестерину, який сприяє появі бляшок холестерину на стінках судин, тому особам із захворюваннями серцево-судинної системи слід вживати продукт з обережністю. Яєчний порошок є продуктом, що викликає алергічні реакції.