У звичайній холодильній камері в'ялене м'ясо може зберігатися до 3-4 місяців, а в вакуумній упаковці – до півроку. Якщо розмістити продукт у морозилці, термін його придатності збільшується до року.

2 місяці Сушене м'ясо зберігається до 2 місяців без холодильника у щільно закритій тарі.

Найкращий спосіб зберігання в'яленого м'яса – Поміщення його в герметичну упаковку. Використовуйте контейнери та банки із пластику або скла з кришками, вакуумні пакети, припустимо і обертання в поліетиленову харчову плівку – так буде обмежена взаємодія м'яса з повітрям.

Готові джерки зберігати в холодильнику. Якщо передбачається термін зберігання більше одного двох тижнів та до кількох місяців, джерки необхідно заморозити.