Зона свіжості – Найхолодніша частина холодильника (близько 0-1 ° C), яка передбачена в багатьох сучасних холодильниках. Задня частина – після зони свіжості, задня частина холодильника є найхолоднішою, так вона розташована найближче до охолоджуючих елементів.

Найтепліша – це нижня секція, температура в ній може бути – 16 градусів.

Найнижча: -24°С. Якщо встановлено режим «Суперзаморозки», показники знижуються до -30°С. Режим -30 градусів підійде для швидкого заморожування ягід, напівфабрикатів та м'ясної продукції. Продукти в морозильному відділенні зберігаються довше, але не повинні лежати більше місяця: вони втрачають смакові та поживні якості.

Холодніше всього – біля площини, що примикає до морозильника або біля задньої стінки. Правильно покласти подалі м'ясні продукти, особливо якщо це охолоджена курятина, що зберігається без заморозки. Як правило, її готують протягом 3-х діб.