Які продукти містять казеїн? Молочний білок не входить до складу натуральних та цілісних продуктів, і в першу чергу це фрукти, овочі, зелень, ягоди та крупи. Свіжий птах, риба, морепродукти та м'ясо також можуть урізноманітнити меню. Горіхи та жирні сорти фруктів відмінно доповнюють раціон.
Увага! При нестерпності казеїну не можна вживати молочні продукти.У чому полягає?
- нежирний сир – 0,17;
- сметана 20% – 0,15;
- кефір, кисле молоко – 0,15;
- айран – 0,13;
- кумис – 0,1;
- вершки – 0,1;
- молочний шоколад – 0,05;
- морозиво – 0,03.
Протипоказання до прийому казеїну:
- вагітність;
- період лактації;
- вік до 18 років та після 70 років;
- Хронічні хвороби шлунка.
Aug 20, 2021
Натуральні джерела казеїну
- Молоко. Козяче, овече, коров'яче або буйволине відрізняє найвищий вміст білка – 0,8% в 100 г;
- Сири тверді та напівтверді. У пармезані, гауді, чеддері, у рікотті, камамбері та моцарелі приблизно 0,3% казеїну на 100 г продукту;
- Кефір, сир. …
- Тан, айран.