На охолодження пляшки Jagermeister до -18 ° потрібно час, так що радимо завжди тримати її в морозилці.

Багатьох шанувальників напою цікавить: який термін придатності Jagermeister і як зберігати заповітну пляшку. Високий вміст спирту (35 градусів) у цьому дижестиві дозволяє зберігати його відкритим 2 роки, краще використовувати для цього холодильник.

Великою популярністю користується класичний крижаний шот. В цьому випадку температура подачі Єгермейстера -18ºС, охолоджувати до неї рекомендується протягом кількох годин. За цей час Jägermeister стає тягучим, солодшим на смак, приглушується спирт і розкривається різнотрав'я напою.

Класичний крижаний шот Пляшку слідує охолодити в морозилці не менше трьох годин, а потім налити в попередньо так само «заморожену» чарку (шот). Випити одним ковтком! Холодний лікер — тягучий та солодкий, спирт взагалі не відчувається, лише смак трав та ягід.