Зберігання маргарину. Оптимальна температура зберігання маргаринової продукції – 0 ⁰C при відносній вологості повітря не більше 80 %. Маргаринова продукція легко поглинає сторонні запахи, тому її слід зберігати у спеціальних приміщеннях, не допускаючи присутності поряд продуктів із яскраво вираженим ароматом.

Маргарін транспортують усіма видами транспорту відповідно до правил перевезень продуктів, що швидко псуються. Рідкий маргарин зберігають при температурі 10 – 25 °C не більше 48 годин з моменту виробітку, при періодичному перемішуванні.

Якщо вам потрібно зберегти маргарин на тривалий термін, покладіть його в морозильну камеру. Для надійності можна обернути його ще одним шаром фольги. Тільки перед приготуванням доведеться заздалегідь розморозити його за кімнатної температури.

Після того як свіжа пальмова олія стала маргарином, на ньому можна, можливо смажити, ширяти і гасити. Маргарин можна заморожувати та розморожувати.