Хлореллу як сировину для БАД до їжі отримують з одноклітинних прісноводних водоростей Chlorella vulgaris, найчастіше її вирощують на спеціальних фермах у Японії або на Тайвані.
У п'ятилітрову пляшку за «плічками» налийте нехлорованої води кімнатної температури. У невеликій ємності розведіть чайну ложку будь-яких водорозчинних добрив. Якщо взяти більше, хлорела активніше піде в зростання спочатку, але через два тижні концентрація суспензії буде такою самою, як після однієї ложки.
Суспензія хлорели – Універсальне добриво, що поєднує властивості біостимулятора, що підходить для будь-якого типу рослин. Його застосування покращує якість землі, прискорює пророщування насіння, зміцнює кореневу систему, допомагає захистити від хвороб та шкідників, підвищує врожайність плодів та декоративність квітів.