Гренадіном підфарбовують цукор, який згодом прикрасить випічку, додають до джемів, желе та інших десертів, а також з ним можна подати морозиво – переважно пломбір або ванільне. За допомогою цього сиропу можна приготувати оригінальну випічку, наприклад, додаючи його до ягід для начинки.

Гренадін добре поєднується з

  1. горілкою
  2. м'ятою
  3. трипл секом
  4. полуницею
  5. ананасовим соком
  6. темним ромом
  7. самбукою

"Гренадінмає солодкий і терпкий смак, У чистому вигляді його не вживають. Пити сироп можна розводячи водою або газировкою, але найчастіше цей продукт використовують у коктейлях. Він надає тривалий післясмак і є відмінним засобом змінити колір напоїв, що використовуються.

Рецепт: налити в чарку гренадінзверху укласти шар Блю Кюрасао. В окремій стопці змішати горілку із вершками до однорідної консистенції білого кольору. Третім шаром укласти горілку із вершками. Випити коктейль залпом.Прапор Росії.

  1. горілка – 15-20 мл;
  2. сироп гренадін – 20 мл;
  3. лікер Блю Кюрасао – 20 мл;
  4. вершки – 5-7 мл.

Dec 14, 2018