Гренадіном підфарбовують цукор, який згодом прикрасить випічку, додають до джемів, желе та інших десертів, а також з ним можна подати морозиво – переважно пломбір або ванільне. За допомогою цього сиропу можна приготувати оригінальну випічку, наприклад, додаючи його до ягід для начинки.
Гренадін добре поєднується з
- горілкою
- м'ятою
- трипл секом
- полуницею
- ананасовим соком
- темним ромом
- самбукою
"Гренадінмає солодкий і терпкий смак, У чистому вигляді його не вживають. Пити сироп можна розводячи водою або газировкою, але найчастіше цей продукт використовують у коктейлях. Він надає тривалий післясмак і є відмінним засобом змінити колір напоїв, що використовуються.
Рецепт: налити в чарку гренадінзверху укласти шар Блю Кюрасао. В окремій стопці змішати горілку із вершками до однорідної консистенції білого кольору. Третім шаром укласти горілку із вершками. Випити коктейль залпом.Прапор Росії.
- горілка – 15-20 мл;
- сироп гренадін – 20 мл;
- лікер Блю Кюрасао – 20 мл;
- вершки – 5-7 мл.
Dec 14, 2018