Склад: 100% цільне кунжутне насіння. Виготовлено із 100% неочищеного кунжуту. Зберігати у сухому прохолодному місці. Відкриту банку зберігати у холодильнику до закінчення терміну придатності.

Після приготування тахіні потрібно перекласти в банку, що щільно закривається, або герметичний контейнер. Зберігати пасту у холодильнику можна протягом місяця. Якщо на поверхні пасти з'являється олія, періодично перемішуйте тахіні.

Кунжутна паста зберігається від 6 міс. до 2 років. Однак рослинні олії можуть згіркнути з часом. Екологічно чиста паста з магазину здорового харчування та домашня тхина мають найкоротший термін зберігання, тому що в них немає консервантів.

Виходить дуже смачний і корисний соус, який вони їдять ложками або мажуть на хліб. Кунжутну пасту додають у страви з м'яса, птиці та риби. Також вона є важливим компонентом для приготування хумусу. Соусом тахіні поливають салати, фалафель та шуарму.