Як і скільки зберігати Рисовий папір зберігається довго, 24 місяці. Спеціальних температурних умов немає. Достатньо прибрати упаковку в шафу, де сухо і немає сонячного світла.. Прострочений рисовий папір використовувати не рекомендується.

У Японії їх складають квадратами, інших країнах – своєрідним віялом, вчетверо. В оригінальній упаковці рисовий папір може зберігатися багато місяців. Відкриту пачку бажано якнайшвидше використовувати або зберігати дуже дбайливо, в ідеально сухому місці без запахів, адже рис чудово вбирає і аромати, і вологу.

3 години Для того щоб виріб повністю висохло потрібно приблизно 2.5- 3 години, тому якщо у вас раптом немає часу чекати, можна просушити звичайним феном з гарячим повітрям на це піде приблизно хвилин 40.

Рисовий папір, користь та легкість у приготуванні… Містить усі необхідні для людини вітаміни та мінерали. До складу входять вітаміни групи В, калій, кальцій, магній, йод, фосфор та залізо. Рисовий папір має ніжний і нейтральний смак. Традиційно з рисового паперу готують гарячі спринг-роли.