Найхолодніша має бути зверху – температура в ній може бути навіть і – 20-22 градуси. Найтепліша – це нижня секція, температура в ній може бути і – 16 градусів.

Верхні полиці: домашні заготовки, заливні страви, сири, ковбаси Середні полиці: страви з м'яса та риби, супи, готові салати, молочні продукти Нижні полиці: охолоджене м'ясо та риба Контейнери в нижній частині холодильної камери: фрукти, овочі та зелень

як правило, найхолодніше місце біля стінки у верхній частині камери (якщо у вас морозилка зверху). Там буде від +2 до +3. Тут слід зберігати м'ясо, рибу і напівфабрикати з них, а також інші продукти, що швидко псуються; на середніх полицях буде близько від +3 до +5 градусів.