Можно використовувати при приготуванні холодних страв, салатів, соусів, каш та супів. Є цінним джерелом кальцію та має антиоксидантні властивості. Можна використовувати в косметології та медицині. Кунжутне масло використовується в кулінарії, медицині, а також в косметології.Jul 24, 2020

У кулінарії це олію використовують як заправка для салатів або різних страв. Воно не підходить для смаження, тому що швидко підгоряє. Дуже часто кунжутну олію додають у гострі китайські закуски. Воно стане чудовим доповненням до закуски з баклажанів в ароматичному маринаді.

Ми рекомендуємо приймати його тричі на день під час їжі, по 1-2 чайні ложки. Кунжутну олію має приємний аромат і особливий горіховий смак, а тому стане чудовою заправкою для овочевих салатів і холодних страв.

Кунжутну олію – Це справжнє золото косметології! Його цінують по всьому світу за його омолоджуючий, антибактеріальний та суперліфтинг ефект. Воно чудово живить, зволожує та лікує шкіру на клітинному рівні.