Мартіні можна розбавляти і міцними напоями. Він відмінно поєднується з джином, горілкою, абсентом, текілою. Бармени часто просто обполіскують келих міцним спиртним перед тим, як налити полинове вино, що надає напою незвичайного аромату та смаку.Apr 6, 2021

Мартіні Б'янко — напій радості та свята, п'ють його для веселощів та невимушеного спілкування в приємному суспільстві. Мартіні Б'янко – аперитив, у чистому вигляді його зазвичай подають перед їжею з лимоном або нанизаними оливками на шпажки.

Мартіні чудово поєднується з гіркими бітерами, горілкою, джином та віскі. Якщо говорити про слабкоалкогольні коктейлі, то це все ті ж соки та газування, навіть пюровані ягоди. Мікси прикрашають цедрою цитрусових, часточками фруктів, іноді використовуються прянощі (наприклад, кориця).

Під брендом Мартіні Виготовляється кілька сортів вермуту, виготовляють напої на основі вина, міцність якого складає традиційні 10-13 градусів. Для збільшення міцності використовують зернові дистиляти. Кількість алкоголю залежить від виду напою.