Так роздачу їжі хворим виробляють буфетниці та чергові медичні сестри відділення. Технічний персонал, зайнятий прибиранням палат та інших приміщень відділення, до роздачі не допускається. Mar 14, 2019
Годування хворих
- Провітрити приміщення.
- Обробити хворому руки (вимити чи протерти вологим теплим рушником).
- Покласти на шию та груди хворого чисту серветку.
- Встановити на тумбочку (столик) посуд з теплою їжею.
- Надати хворому зручне положення (сидячи або напівсидячи)
Посадові обов'язки. Підтримувати належний санітарно-гігієнічний режим у харчоблоці. Своєчасно проходитиме медичний огляд. Приймати від постачальників продукти в індивідуальній упаковці. Дотримуватись правил ОП при роботі з обладнанням.