Так роздачу їжі хворим виробляють буфетниці та чергові медичні сестри відділення. Технічний персонал, зайнятий прибиранням палат та інших приміщень відділення, до роздачі не допускається. Mar 14, 2019

Годування хворих

  1. Провітрити приміщення.
  2. Обробити хворому руки (вимити чи протерти вологим теплим рушником).
  3. Покласти на шию та груди хворого чисту серветку.
  4. Встановити на тумбочку (столик) посуд з теплою їжею.
  5. Надати хворому зручне положення (сидячи або напівсидячи)

Посадові обов'язки. Підтримувати належний санітарно-гігієнічний режим у харчоблоці. Своєчасно проходитиме медичний огляд. Приймати від постачальників продукти в індивідуальній упаковці. Дотримуватись правил ОП при роботі з обладнанням.